Randers mistede Grøn Koncert: Nu får man ny musikfestival

Til sommer rykker festivalen Hede Rytmer til Randers. Konceptet har base i Silkeborg

Kultbandet Aqua er et af de store trækplastre til næste års Hede Rytmer i Randers og Silkeborg. Foto: Torben Christensen - Scanpix

Det skabte ærgrelse hos mange randrusianere, da Grøn Koncert i år valgte ikke at lægge vejen forbi den kronjyske hovedstad. Heller ikke til næste år tyder det på, at festivalen kommer til Randers, men nu får man i stedet en ny festival.

Hede Rytmer, som tidligere kun har været holdt i Silkeborg, udvider nu med en festival i Randers til juni næste år.

- I samarbejde med stærke lokale aktører inden for kultur- og idrætslivet i Randers vil vi berige byen med årets Hedeste Festival, den 15. & 16. juni på Justesens Plæne, lyder det på Hede Rytmers hjemmeside.

Dermed får de musikglade randrusianere altså et alternativ til Grøn Koncert, og det vækker glæde på Facebook.

Over 800 likes og lige så mange kommentarer har et opslag på Facebook-siden fået. Det skyldes formentlig også, at festivalen udlover fire partout-billetter til den nye festival i Randers.

Læs også Grøn Koncert ramt af færre gæster og mindre ølsalg

Af trækplastre kan nævnes Aqua, Carpark North, Burhan G og Mads Langer.

Det er primært danske navne, som gæster Justesens Plæne i Randers, og altså også Silkeborg samt Esbjerg, som er de øvrige koncertbyer for Hede Rytmer i 2018.

Du kan læse mere om den nye festival i Randers her. 

Nye borgere skal "integreres" hurtigt, og til det formål er der vel næppe en bedre lejlighed end at invitere dem med til årets hedeste fest i Silkeborg.

Hede Rytmer

I slutningen af maj holdes festivalen i Silkeborg, og her har arrangøren bag valgt at invitere alle tilflyttere til kommunen gratis med.

- Nye borgere skal "integreres" hurtigt, og til det formål er der vel næppe en bedre lejlighed end at invitere dem med til årets hedeste fest i Silkeborg, lyder det på Facebook.