Nu åbner de endelig: - Det er som om, at vinteren er forbi

I Elgiganten har de valgt at åbne tidligere end normalt efter måneders nedlukning.

Dagen i dag står i genåbningens tegn, og allerede klokken ni slog Elgiganten i Tilst dørene op for kunderne.

- Det er da en følelsesmæssig forløsning, fordi det er noget, vi har ventet på længe, siger varehuschef i Elgiganten Tilst, Mads Boll Spangsbjerg, til TV2 ØSTJYLLAND.

De har i løbet af den første halve time af åbningen taget imod omtrent 30 kunder.

- Det har foregået stille og roligt. Vi har lukket kunderne ind en ad gangen og taget imod dem lige inden for døren og guidet dem rigtigt rundt fra start, siger Mads Boll Spangsbjerg.

Varehuschefen forudser et opsparet behov for at komme ud og røre og se produkterne i butikkerne efter flere måneders nedlukning. Desuden er der formentligt en del, der har julegaver, der skal byttes.

Han forventer derfor, at de får travlt i Tilst i løbet af dagen. Den udfordring har de i Elgiganten valgt at komme i forkøbet ved at udvide åbningstiderne, så de åbner en time tidligere end normalt.

- Det gør vi for at fordele kunderne ud over hele dagen, så alle ikke står der på samme tid, siger Mads Boll Spangsbjerg.

Klar til ekstra kundepres

Han har set frem til, at der igen kommer gang i butikken i Tilst, og det er måske passende, at det er på forårets første dag, at de i Elgiganten i Tilst igen kan byde kunderne inden for.

- Det er helt fantastisk. Det er det, der gør, at jeg trives i mit arbejde. Nu er det som om, at vinteren er forbi, og vi går imod sommeren, siger Mads Boll Spangsbjerg.

Selvom genåbningen sker med risiko for at blive lukket ned, er Mads Boll Spangsbjerg ikke nervøs for at byde kunderne inden for.

Han oplyser, at de i Elgiganten Tilst tæller kunderne i indgangen, så de kan kontrollere, hvor mange der lukkes ind. Det har de erfaring med fra tidligere varehusåbninger og store udsalgsperioder, og derfor bekymrer det ikke varehuschefen i Tilst, at der forventes at komme et ekstra kundepres på butikken i den kommende tid. 

def_thumb,50_percent

play Søvand forsvandt på mystisk vis: Nu bliver det politianmeldt

80_percent

play Lystbådepladser bliver revet væk

Ikea Skejby Aarhus IKEA

Genåbningsglæde hos IKEA: Håber ikke alle kommer på tirsdag

Lige nu
mink minkfarm bure bur

liveblog Affaldsselskaber melder klar til at brænde opgravede mink

Politi

Mand bragt på hospitalet efter slag og spark i hovedet

Silkeborg Højskole

Højskole bruger ny taktik: Fortsat kun et smittetilfælde