Mordhus i Højbjerg sat til salg

En imponerende villa på en adresse mest kendt for en spektakulær mordsag, kan nu erhverves for 7,5 mio. kr.

En novemberdag i 1967 udspillede der sig en af dansk kriminalhistories allerstørste mordgåder på adressen Hestehavevej 2B i Højbjerg. En aarhusiansk forstadsfrue - 43-årige Marie Lock-Hansen - blev dræbt af tre skud. Morderen er aldrig fundet.

Nu kan huset, hvor det hele udspillede sig, købes for den nette sum af 7,5 mio. kr. Det er EDC Poul Erik Bech, der har ejendommen på 184 kvadratmeter til salg.

- Mange kan stadig huske sagen og gør os opmærksom på historien bag adressen. Vi skjuler da heller ikke noget og fortæller om mordet ved fremvisninger. Så er vi ligesom på forkant, fortæller ejendomsmægler Kim Nymark.

Brugte 100.000 efterforskningstimer

Siden den skæbnesvangre dag i 1967 har politiet arbejdet intens for at løse mordgåden. Det er blevet anslået, at politiet har brugt 100.000 efterforskningstimer på bare denne ene sag.

På trods af et fyldigt signalement af gerningsmanden og flere spor i sagen, lykkedes det aldrig at komme til bunds og fange morderen. Derfor betegnes netop Højbjerg-mordet som en af de største gåder i dansk kriminalhistorie.

På selve adressen i Højbjerg er der dog sket meget siden 1967.

Huset skal have fred nu

- Det fremstår i den oprindelige stil, men der er ikke mange synlige spor tilbage fra dengang. Ejendommen har ændret sig markant siden, forklarer Kim Nymark.

Lige nu bor ægteparret Birgitte og Bruno Kjær i huset, som de tidligere har inviteret pressen med indenfor i. Nu vil de dog helst have fred og ro. TV 2 | ØSTJYLLAND har talt med beboerne, der ikke ønsker en større omtale af villaen, og de mener, at huset skal have fred nu.

Vil du vide mere om villaen, kan du gøre det på EDCs hjemmeside.

Smukfest Christopher 2016

- Det er en stor udfordring, at der ikke er nogen plan for os, siger festival

Gellerupparken Gellerup

Skole uden smittede lukker - rammer model skævt?

IMG_3549

Tilbage på stadion: - Nydelsen varer længere end sex

Skærmbillede 2021-04-17 kl. 12.54.48

Planlagde sin egen begravelse - nu har Stinne fået et nyt hjerte

Hospitalseng

Laveste antal indlagte siden starten af november

Gellerup

Endnu et område lukkes ned på grund af høj smitte

Dagens mest læste