Indendørs fodboldarena i Aarhus lukker midt i sæsonen

Fodboldfabrikken Aarhus har sidste åbningsdag den 22. december, fordi lejekontrakten til lokalerne i Viby ophører

Der er gennem tiden foregået mange drabelige dueller på de små fem-mandsbaner i Fodboldfabrikken i Aarhus, men nu tyder alt på, at der er slut. Ejeren bag sportshallen lukker ned i slutningen af året, fordi lejemålet på Jens Juuls Vej i Viby ophører.

- Det er med stort sorg, at jeg må meddele at Fodboldfabrikken Aarhus lukker ned i nuværende lokaler. Sidste planlagte åbningsdag er fredag den 22 december 2017, skriver ejeren Nicolai Jochumsen på Facebook.

Han overtog i sin tid lejekontrakten fra det forhenværende trykkeri på stedet, men ved årsskiftet slutter lejemålet. Ejeren af bygningen har i den forbindelse valgt at leje lokalerne ud til andet erhverv.

- Nu er der to muligheder. Enten finder jeg andre bygninger i Aarhus, hvilket ikke er lykkes endnu, eller så sælger jeg alt inventar til en, som ønsker at drive noget lignende videre, siger Nicolai Jochumsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Ingen har penge til gode

Nicolai Jochumsen leder efter en egnet lagerhal, men det er ikke sådan lige at finde en, der lever op til både hans og kommunens krav til en sportshal.

- De fleste af den type bygninger er godkendt til lager og ikke de aktiviteter, som vi tilbyder. Jeg havde håbet at få den nuværende lejekontrakt midlertidigt forlænget, til sæsonen slutter i april. Men en ny virksomhed flytter allerede ind i januar, siger Fodboldfabrikkens ejer.

Lige nu er der ingen afklaring på, om Fodboldfabrikken kommer til at åbne i Aarhus igen eller måske i en anden jysk by.

Alle, der har forsøgt at booke baner i 2018, har fået at vide, det ikke var sikkert, at de kunne det. Derfor er der heller ingen, som skal have penge tilbage for aflyste bookinger.

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

Billede 23.02.2021 kl. 18.12

Nyt håb for Sandra: Kan måske blive i Danmark alligevel

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retssagen

20141104-103344-2-1920x1280we

play Havbrugsejer beskyldes for massiv forurening - nu begynder retsagen

Magnus Heunicke

Eksperter regner på større genåbning

Smukfest bøgeskoven

Festivaler kritiserer minister: Det giver ikke mening at planlægge forsigtigt