Fodboldfabrikken i nye lokaler

Fodboldfabrikken har fundet nye lokaler og håber på at åbne snart

I foråret måtte Fodboldfabrikken pakke mål og bolde ned for at forlade den gamle Ceres-bygning i det central Aarhus, der siden 2013 havde været hjemmebane for Fodboldfabrikken. Bygningen skulle rives ned, og derfor blev Fodboldfabrikken sendt på lokale-jagt.

Siden har indehaveren af Fodboldfabrikken ledt efter en ny placering til de indendørs boldbaner. Og nu er der godt ny.

Fodboldfabrikken har fundet en gammel fabrik i Viby, som netop nu er ved at blive forvandlet til fire indendørsbaner og klubhus.

- Vi har brugt hele sommeren på at lede efter lokaler, men nu er det lykkedes, og vi forventer at kunne åbne snart, siger indehaver Nicolai Jochumsen til tv2oj.dk.

Se: Fodboldfabrikken skal rives ned

Fodboldfabrikken genopstår i lokaler på Jens Juels Vej 2 i Viby, hvor trykkerivirksomheden Scanprint tidligere havde til huse.

- I første omgang har vi lejet 2.650 kvadratmeter, og så er der mulighed for at leje mere, hvis behovet opstår. Vi får blandt andet plads til fire baner, et stort klubhus, omklædningsrum, og frirum med fitnessudstyr, bordtennis og lignende, siger Nicolai Jochumsen.

Han har en lang række ideer i ærmet i forhold til de nye lokaler.

- Det er klart, at indendørs fodbold er vores kerneprodukt, men banerne kan og blev brugt til mange forskellige ting. Det kan for eksempel også være, at vi skal have en basketballbane. Vi ved, at konceptet holder, og det prøver vi at opkvalificere, siger Nicolai Jochumsen.

Se: Så er der fodbold på stranden

Han frygter ikke, at flytningen fra det centrale Aarhus og ud til Viby betyder, at færre kommer forbi til en omgang bold.

- Det tror jeg ikke bliver et problem. Vi har snakket med mange af vores faste brugere, og de har tilkendegivet, at de forsat vil komme hos hos. Det kan selvfølgelig være, at vi mister nogle af de studerende, der brugte et par fritimer, på at komme og spille bold, siger Nicolai Jochumsen, der arbejder på flere initiativer målrettet studerede og børnefamilier.

Derudover fremhæver han, at der er gode bus- og togforbindelser, ligesom parkeringsforholdene er blevet optimeret med flytningen.

Nicolai Jochumsen håber snart at kunne åbne i de nye lokaler, men først skal en nabohøring laves.

- Nu skal det i nabohøring, og forventningerne er, at det tager fire til fem uger, og man forventer ikke, at det bliver et problem. Vi kan måske endda få dispensation til at åbne inden. Får vi det, vil vi kunne åbne i løbet af et par uger, og så kan vi optimere stedet i løbet af efteråret, siger Nicolai Jochumsen.

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Skærmbillede 2021-04-15 kl. 13.52.05

Veteranbus kendt fra TV: Nu kan den blive din

Dagens mest læste