Handicappede Line efterlyser job på Facebook: Møder stor opbakning

Den 24-årige kørestolsbruger Line Skands fra Aarhus har længe ønsket sig et job uden at kunne finde et. Nu tager hun affære gennem et opslag på Facebook

- Selvom jeg er kørestolsbruger, virker mine arme fint, og ligeledes hovedet, skriver Line Skands i et opslag på Facebook.

I opslaget efterlyser hun sit netværks hjælp til at finde et job eller noget frivilligt arbejde, hun kan give sig i kast med.

Facebook-opdateringen møder stor opbakning. I skrivende stund er det blevet delt mere end 600 gange.

- Jeg havde slet ikke regnet med det. Jeg sad bare i weekenden og snakkede med nogen om, at man kunne prøve at lave sådan et opslag, og så tænkte jeg, at det kunne jeg da godt gøre, siger Line Skands til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun afsluttede i december sin STU, en særlig tilrettelagt uddannelse for unge med særlige behov, og siden da har hun ledt efter et job med lys og lygte.

- Jeg ved ikke, hvorfor det ikke er lykkedes. Men jeg tror generelt, det er sværere at finde et job, når man har et eller andet handicap, siger Line Skands, der har rygmarvsbrok.

I Facebook-opslagets kommentarspor møder Line Skands alt fra rosende ord og klap på skulderen til forslag til jobs, hun muligvis ville kunne varetage. Folk foreslår alt fra kontor- eller pakkearbejde  til frivilligt arbejde på et dyreinternat. 

- Jeg synes da bare, det er dejligt, at folk har lyst til at dele det og hjælpe mig med at finde på nogle idéer og hjælpe med nogen, der kender nogen, siger Line Skands.

Hun har nu tænkt sig at kigge opslaget grundigt igennem og besøge nogle af de steder, hun er blevet foreslået.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken