Frivillige søger igen: Har givet spor videre til politiet

Igen i dag vil organisationen Missing People lede efter den forsvundne Nick Langkjær Hansen

Lørdag ledte 130 frivillige og flere hunde efter 24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens, der nu har været væk i en uge. Missing People giver dog ikke op så let, så også i dag står organisationen bag en eftersøgning fra kl. 10 i det centrale Aarhus.

Nick Langkjær Hansen er sidst set ved McDonalds på Store Torv sidste søndag kl. 5.23. Området, der ledes efter ham i, tager derfor udgangspunkt fra dette punkt. Og selvom lørdag ikke gav afgørende gennembrud i eftersøgningen, føler Missing People, at indsatsen nytter.

- Folk er virkelig opmærksomme, og det er rigtig godt. Der bliver taget mange billeder af ting, der bliver fundet. En del af det kan vi eller familien så hurtigt afkræfte skulle stamme fra Nick. Men der er også genstande, som vi går videre med til politiet, siger indsatsleder hos Missing People, Vivian Eriksen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge hende er det mindst lige så vigtigt at sende disse mulige spor videre til efterforskerne.

- Formålet er selvfølgelig at finde Nick, men det er også godt, når vi kan give ting videre til politiet, som kan være med til at bringe os tættere på ham, siger Vivian Eriksen.

Nick Langkjær Hansen skulle efter planen have sovet hos en kammerat i Tøndergade
Nick Langkjær Hansen skulle efter planen have sovet hos en kammerat i Tøndergade Foto: Google Maps
Nick Langkjær Hansen var kl. 05.23 søndag morgen på McDonalds på Store Torv. Da han forlod butikken svingede han til venstre  og ned mod Magasin.
Nick Langkjær Hansen var kl. 05.23 søndag morgen på McDonalds på Store Torv. Da han forlod butikken svingede han til venstre  og ned mod Magasin. Foto: Google Maps

Lørdag fik Missing People selskab af flere hunde i eftersøgningen, og de vil også tage del i dagens søgning.

- Hunde er gode til at søge i større åbne områder som parker og skove. Det ville kræve rigtig mange folk at lave en søgning der uden hundene, forklarer indsatslederen.

I dag skal frivillige, som er interesseret i at være med til at søge, møde op på bagsiden af Best Western The Mayor Hotel på Banegårdspladsen i Aarhus.

Østjyllands Politi følger situationen tæt, men har ifølge vagtchefen Martin G. Christensen ikke umiddelbart planer om at tage del i dagens eftersøgning. 

 

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

Parforhold kærester par mand og kone

Nedlukningen kan presse parforholdet: Her er fem gode råd til at passe på kærligheden

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken