Fem nye danske navne til dette års Northside

Tina Dickow og Suspekt er blandt de nye navne til den aarhusianske festival

Foto: Torben Christensen - Scanpix

Northside er klar med hele fem nye navne – blandt andre vender en af de helt store aarhusianske sangerinde hjem. Tina Dickow får følgeskab af Suspekt, Chinah, IAMJJ og Saveus.

De hovednavne, der indtil nu er blevet præsenteret på festivalen, er kunstnere som Radiohead, Frank Ocean og Run the Jewels, og nu får de så altså følgeskab af flere danske navne.

- Vi er sikre på, at de store danske navne nok skal trække mange tilskuere til – det gør de altid. De kommer på ingen måde til at blive glemt i mængden, siger talsmand for Northside, John Fogde, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Især det lokale islæt er festivalen meget glad for at kunne præsentere.  

- Tina Dickow er jo vokset op ikke langt fra Ådalen, hvor Northside foregår. Hun var sidst med i 2011, så det er ved at være længe siden. Lige nu er hun i gang med sin jubilæumsturné, så vi ser det som en fed mulighed at få hende med, siger John Fogde.

Der er som altid også store forventninger til Suspekt.

Læs også Endagsbilletter til Northside revet væk

- I år har vi valgt, at de skal optræde lørdag aften, og vi forventer os meget af deres show efter mørkets frembrud, siger talsmanden.

De resterende tre nye navne er alle upcoming bands, der på det seneste har haft vind i sejlene og er ved at indtage den danske musikscene. Mest kendte er nok Saveus, der har en genkendelig forsanger i form af Martin fra X Factor.