Bakken Bears lider fjerde nederlag i Champions League

Bakken Bears tabte igen i Champions League, da det blev til nederlag ude mod det slovenske mesterhold

Billede fra kampen

Champions League i basketball har været lidt af en nød at skulle knække for det danske hold Bakken Bears.

Efter nederlag i de tre første kampe i den nye turnering var Bakken Bears tirsdag aften på besøg hos Helios Suns, der er mesterhold i Slovenien.

Her blev der endnu engang ikke meget at juble over for danskerne, der tabte 59-78 i opgøret i gruppe A.

Det var første gruppesejr for Helios Suns i fjerde forsøg, mens Bakken Bears endnu ikke har formået at vinde efter fire kampe i Champions League. 

Læs også HIC slår Bakken Bears i de to holds føste møde

Først tabte Bakken Bears hjemme til CEZ Nymburk fra Tjekkiet, og siden blev det til nederlag ude mod Aris Thessaloniki, mens AS Monaco vandt opgøret i Ceres Arena i Aarhus.

Bakken Bears kom ellers godt i gang, da første periode blev vundet knebent med 17-16, men herefter fik Bakken Bears rigeligt med udfordringer.

Pausestillingen lød på slovensk føring på 37-27, og Bakken Bears formåede aldrig at vende billedet markant mod det slovenske mesterhold.

Tredje periode blev tabt med 13-19, og selv om det blev tættere i den sidste periode, så var Bakken Bears aldrig tæt på sejren.

Devaughn Akoon-Purcell blev topscorer for Bakken Bears med sine 15 point. 

Læs også Bakken Bears åbner Champions League i aften

Champions League-turneringen er ny i sin konstruktion i denne sæson.

Bakken Bears deltager efter samlet sejr i to playoffkampe, da mesterholdet Horsens IC takkede nej til at deltage af økonomiske årsager.