700 burgerbøffer stjålet fra små purkes fodboldskole

Ukendte gerningsmand brød i nat ind i et køkkentelt ved en aarhusiansk fodboldskole og stjal maden til deltagerne

En fodboldskole er blevet ramt af et frækt tyveri. Foto: IF Lyseng / Genrefoto

350 børn er i disse dage på fodboldskole ved IF Lysengs baner i det sydlige Aarhus. De glade lege og boldspil er dog for en stund blevet afløst af fortvivlelse og frustration. Alt sammen på grund af et uforståeligt tyveri fra skolens madtelt.

Natten til torsdag brød tyve nemlig ind i madteltet og gik på rov.

- De stjal omkring 700 burgerbøffer, som var forstegte og planlagt til, at børnene skulle have i dag. I stedet måtte vi akut finde på noget andet, siger en af fodboldskole-arrangørerne, Astrid Munk, til TV2 ØSTJYLLAND.

Den tidligere Superligaprofil og AGF-legende Peter Graulund gæstede en af dagene fodboldskolen.  Foto: IF Lyseng

På grund af vejret blev både en Tivoli-tur og store dele af dagens træning aflyst. Derfor tog flere af fodboldskole-børnene også hjem, men for de resterende måtte der findes en anden løsning på frokosten.

- Det er da en møgtræls situation. Vi er en gruppe, der knokler for at lave mad og arrangere skolen. Sådan noget her er meningsløst og til at tude over, siger Astrid Munk.

Læs også Unge mænd gjorde sig til tyve for slik og chokolade

Rent faktisk var natten til i dag ikke første gang, at fodboldskolen har haft ubudne gæster. Også natten før brød tyve ind i selvsamme køkkentelt.

- Vi stoler jo på folk og har tingene stående fremme under fodboldskolen. Også tirsdag nat havde man forsøgt at bryde ind i kølevognene uden held. I stedet var der taget lidt andre madvarer og tøj. Vi satte så en stor hængelås på vognen, men man har flået siden af, fortæller arrangøren.

Arrangørerne af fodboldskolen har gjort et stort arbejde ud af at lave mad til børnene hver dag. I stedet for burgerboller blev det til rugbrødsmadder torsdag.  Foto: IF Lyseng

Folkene bag fodboldskolen har anmeldt tyveriet til Østjyllands Politi, der bekræfter, at man efterforsker forbrydelsen.

IF Lyseng holder til på Lysengvej i Højbjerg.