Unge mænd gjorde sig til tyve for slik og chokolade

Tre unge mænd er inden for det seneste døgn blevet sigtet for tyveri, idet de forsøgte at stjæle slik, chokolade og sodavand

I går blev først to mænd på 20 og 27 år taget på fersk gerning, da de forsøgte at stjæle tyggegummi, sodavand og træstammer i Superbrugsen på Vesterbro Torv i Aarhus, inden en 16-årig ung mand i nat stjal chokoladebarer fra Netto på Skt. Knuds Torv ligeledes i Aarhus.

Førstnævnte blev opdaget af en årvågen medarbejder omkring kl. 13 mandag.

- Medarbejderen så, at den ene af de to gik og puttede varer ned i den andens taske. Han fik derfor fat i en vagt, der kunne hjælpe med at tilbageholde de to, da de gik ud gennem kasselinjen uden at betale, oplyser Østjyllands Politi.

Svinede politiet til

Og der viste det så, at sliktyve-duoen havde tyggegummi, sodavand og træstammer på sig. En patrulje ankom til brugsen, og de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri.

Natten til tirsdag blev betjente så atter kaldt ud til et sliktyveri. Denne gang var det kl. 3.39 i Netto på Skt. Knuds Torv.

- En 16-årig ung mand forsøgte at stjæle Kinderæg, Yankeebarer og andet chokolade fra butikken til en værdi af 45 kroner. Det bliver han sigtet for, oplyser politiet.

Derudover råbte han skældsord efter politiet, hvilket også medførte en sigtelse for fornærmelig tiltale mod en politibetjent under arbejde.

kupdrgbdlsjhvtiimusm

Fangevogter, sygeplejerske eller flygtning: Nu har du chancen for at spille med i ny film om Hvidstengruppen

20210413161112343_1000

Aarhusiansk ejer forsvarer Nemlig.com - men ser med stor alvor på kritik

Skærmbillede 2021-04-14 kl. 06.49.39

Morten har et helt særligt humør - derfor har han nu vundet en pris

IMG_9700

Se omdiskuteret historisk bygning blive revet ned

20170308-155153-4-1920x1920we

AGF ansætter nordmand som ny sportschef

Ikea Skejby Aarhus IKEA

IKEA frygtede at blive overrendt - men det blev langt fra tilfældet

Dagens mest læste