Unge mænd gjorde sig til tyve for slik og chokolade

Tre unge mænd er inden for det seneste døgn blevet sigtet for tyveri, idet de forsøgte at stjæle slik, chokolade og sodavand

Unge mænd forsøgte blandt andet at stjæle Kinderæg og sodavand fra butikker i det centrale Aarhus. Foto: Søren Bidstrup - Scanpix / Jonas Vandall Ørtvig - Scanpix

Fra Superbrugsen på Vesterbro Torv forsøgte to unge mænd at stjæle tyggegummi, sodavand og træstammer. Foto: Google Street View

Natten til tirsdag forsøgte en mand at slippe af sted med diverse chokoladebarer uden at betale for dem. Foto: Google Street View

1 af 3

I går blev først to mænd på 20 og 27 år taget på fersk gerning, da de forsøgte at stjæle tyggegummi, sodavand og træstammer i Superbrugsen på Vesterbro Torv i Aarhus, inden en 16-årig ung mand i nat stjal chokoladebarer fra Netto på Skt. Knuds Torv ligeledes i Aarhus.

Førstnævnte blev opdaget af en årvågen medarbejder omkring kl. 13 mandag.

Læs også Hundeejer lover frit lejde for røver: Er vores sidste chance

- Medarbejderen så, at den ene af de to gik og puttede varer ned i den andens taske. Han fik derfor fat i en vagt, der kunne hjælpe med at tilbageholde de to, da de gik ud gennem kasselinjen uden at betale, oplyser Østjyllands Politi.

Svinede politiet til

Og der viste det så, at sliktyve-duoen havde tyggegummi, sodavand og træstammer på sig. En patrulje ankom til brugsen, og de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri.

Natten til tirsdag blev betjente så atter kaldt ud til et sliktyveri. Denne gang var det kl. 3.39 i Netto på Skt. Knuds Torv.

Læs også Syn endte i slåskamp: Lejer tog halsgreb på udlejer

- En 16-årig ung mand forsøgte at stjæle Kinderæg, Yankeebarer og andet chokolade fra butikken til en værdi af 45 kroner. Det bliver han sigtet for, oplyser politiet.

Derudover råbte han skældsord efter politiet, hvilket også medførte en sigtelse for fornærmelig tiltale mod en politibetjent under arbejde.