21-årig flugtfange stadig på fri fod

Narkosigtet stak af fra byretten i Aarhus. Nu har han været på flugt i over en uge.

Forrige tirsdag stak en varetægtsfange af fra politiet på vej fra retsbygningen, efter han var blevet varetægtsfængslet.

Østjyllands Politi har endnu ikke kunnet finde frem til, hvor han befinder sig, selvom det har ledt efter ham i over en uge.

- Vi leder stadig efter ham, for han er en, som vi rigtig gerne vil have fat i, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsmedarbejder hos politiet.

Det er den 21-årige Yassin Ali Hassan, der var i grundlovsforhør, hvor han var sigtet for besiddelse og salg af en større mængde kokain, som nu er eftersøgt.

Men i stedet for en tur i arresten, endte han med at stikke fra betjentene.

Uden håndjern på kunne Yassin Ali Hassan stjæle en cykel fra en forbipasserende ude foran retten, og et stykke derfra blev han efterfølgende samlet op af en bil. 

Den blev dog stoppet senere hen af politiet, men den 21-årige var ikke længere deri. Der sad derimod tre andre, som blev anholdt og sigtet for at hjælpe med flugten.

Yassin Ali Hassan betragtes ikke som farlig, oplyser politiet, der fortsat gerne hører fra vidner på telefon 1-1-4 eller folk, der ved noget om, hvor han kan befinde sig.