20-årig fik knytnæveslag i pirattaxa og måtte flygte

Den 20-årige fik tildelt flere slag af personer i pirattaxa og flygtede fra bilen, da den holdte for rødt

Genrebillede.

En 20-årig mand blev natten til søndag omkring kl. 1.00 slået flere gange med knytnæveslag, da han tog en pirattaxa efter en bytur i Aarhus med nogle venner.

Den 20-årige var på vej hjem i beruset tilstand, da en bil kørte ind omkring Vesterbro Torv, og en person spurgte, om han ville med.

Læs også Østjyllands Politi advarer: Pas på pirattaxier

Ifølge den 20-årige troede han, at det var nogle af vennerne, der kom for at hente ham. Det fandt han dog hurtigt ud af, det ikke var, da han sad på bagsædet, og bilen kørte den forkerte vej. Da han råbte, at de skulle standse bilen, fik han besked på at holde mund og holde sig i ro. I alt befandt der sig fire andre personer i bilen, og flere af dem overfaldt nu den 20-årige med slag. 

- Desværre ser vi, at særligt unge benytter pirattaxaer, og mange ender med at kontakte politiet med lignende oplevelser. Vi opfordrer på det kraftigste, at man lader være med at køre med pirattaxaer, siger kommunikationsmedarbejder Jakob Christensen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Eksplosion i Aarhus: Vinduer trykket ud af lejlighed

Da bilen på et tidspunkt holdt for rødt lys, kastede den 20-årige sig mod den ene dør og rullede ud af bilen. Herefter løb han fra stedet, nu forfulgt til fods af to personer fra bilen. Da han nåede frem til en tilfældig borger på gaden, stak forfølgerne af, og borgeren fik ringet efter en ambulance til den 20-årige.

Han slap dog med mindre skrammer fra overfaldet og faldet ud af bilen. Til gengæld manglede hans pung med nogle hundrede kroner i.

Signalement af den ene mand 

Mellemøstlig af udseende
ca. 20-30 år
175-180 cm. høj, alm. bygget
Snakkede dansk med århusiansk dialekt
Pirattaxaen var en sort bil med skinnende lister ved ruderne

Østjyllands Politihører gerne fra vidner, der har set mændene i bilen lørdag nat.