20-årig fik knytnæveslag i pirattaxa og måtte flygte

Den 20-årige fik tildelt flere slag af personer i pirattaxa og flygtede fra bilen, da den holdte for rødt

En 20-årig mand blev natten til søndag omkring kl. 1.00 slået flere gange med knytnæveslag, da han tog en pirattaxa efter en bytur i Aarhus med nogle venner.

Den 20-årige var på vej hjem i beruset tilstand, da en bil kørte ind omkring Vesterbro Torv, og en person spurgte, om han ville med.

Ifølge den 20-årige troede han, at det var nogle af vennerne, der kom for at hente ham. Det fandt han dog hurtigt ud af, det ikke var, da han sad på bagsædet, og bilen kørte den forkerte vej. Da han råbte, at de skulle standse bilen, fik han besked på at holde mund og holde sig i ro. I alt befandt der sig fire andre personer i bilen, og flere af dem overfaldt nu den 20-årige med slag. 

- Desværre ser vi, at særligt unge benytter pirattaxaer, og mange ender med at kontakte politiet med lignende oplevelser. Vi opfordrer på det kraftigste, at man lader være med at køre med pirattaxaer, siger kommunikationsmedarbejder Jakob Christensen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Da bilen på et tidspunkt holdt for rødt lys, kastede den 20-årige sig mod den ene dør og rullede ud af bilen. Herefter løb han fra stedet, nu forfulgt til fods af to personer fra bilen. Da han nåede frem til en tilfældig borger på gaden, stak forfølgerne af, og borgeren fik ringet efter en ambulance til den 20-årige.

Han slap dog med mindre skrammer fra overfaldet og faldet ud af bilen. Til gengæld manglede hans pung med nogle hundrede kroner i.

Signalement af den ene mand 

Lige nu
corona

liveblog COVID-19 LIVE: 394 nye smittede med coronavirus

Faste vaccinationssteder på vej

play Region Midtjylland er begyndt på hjemmevaccination

Bertram Lyng Engelsted Jarkilde og Oskar Duvier Mehlbye

play De har forberedt sig i et år: Nu får Bertram og Oskar deres store drøm opfyldt

Sommer restriktioner

Hvad betyder ny vaccineplan for vores sommer? Her er tre eksperters bud

Skærmbillede 2021-03-05 kl. 23.33.32

play Mor kritiserer forhold for fødende: - Det er en falliterklæring

Solskin hav blå himmel

play Tør og kølig lørdag - det vil føles som frostvejr