Få overblikket: Sådan påvirker Watermusic trafikken

Når den store forestilling på Randers Havn løber af stablen vil det fredag, lørdag og søndag aften give trafikale udfordringer

I tidsrummet kl. 18-24 fredag, lørdag og søndag vil et større område omkring Randers Havn være spærret i forbindelse med forestillingen Watermusic. Det betyder blandt andet, at bilisterne skal være opmærksomme på flere lukkede veje.

Havnegade bliver spærret i begge retninger mellem Randers Bro og Toldbodgade, og det vil ikke være muligt at køre til Storegade og parkeringspladserne ved Trangstræde og Østergrave.

- Vores bedste råd til folk er at køre udenom Midtbyen de tre aftener. Vores infostandere ved de seks indfaldsveje til byen vil guide bilisterne til de nærmeste p-pladser, siger kommunikationsrådgiver hos Randers Kommune, Kenneth Sørensen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Sådan bliver vejene ved Randers Havn spærret under Watermusic. 
Sådan bliver vejene ved Randers Havn spærret under Watermusic. 
Her kan du se, hvor parkeringspladserne i Randers Midtby befinder sig under forestillingen.
Her kan du se, hvor parkeringspladserne i Randers Midtby befinder sig under forestillingen. Foto: Randers Kommune

Når bilister kommer kørende fra Aarhusvej over Randers Bro skal man samtidig være opmærksom på, at det ikke er muligt at svinge til højre ad Havnegade, og bilister der kommer ad Tørvebryggen kan ikke fortsætte lige ud.

- Det allerbedste folk kan gøre, hvis de skal ind og overvære forestillingen og er fra Randers, er at tage busserne, for deres kørsel ændres ikke, siger Kenneth Sørensen.

Taxaerne ændrer også holdeplads under dagene med Watermusic i Randers. I stedet for at holde ved busterminalen, kan taxaer findes ved Tørvebryggen.   

Fredag aften har forestillingen generalprøve, imens premieren på Watermusic finder sted om lørdagen. Mere end 12.000 tilskuere vil overvære forestillingen i løbet af de tre dage.

Du kan læse mere om trafikken under Watermusic her.