Solskinsvejret fortsætter, men knap så flot som i går

Igen i dag er der meget solskin på programmet, men der kommer også byger til især jyder og nordsjællændere

Onsdag er der solskin på programmet. Men der kommer også byger i løbet af dagen. Foto: Arne Prip / Privatfoto

I samarbejde med tv2.dk

Tirsdag oplevede man decideret solrigt vejr, men det var også meget blæsende.

Det var derfor svært at nyde solen. I dag er vinden aftaget. Man kan derfor nyde solen meget bedre, og mærke lidt opvarmning på huden.

Regnmængden i løbet af dagen. Foto: TV 2 Vejret

Dagens vejr byder på 6-7 grader, med let til jævn vind fra sydvest og vekslende skydække. Perioderne med klart vejr vil være længere end perioderne, hvor skyerne skygger for solen.

Alligevel er der også lidt malurt i bægeret. Der kommer flere skyer end i går og stedvis vil der komme regnbyger. Helt lokalt, kan der måske også komme en sludbyge.

Bygerne i dag vil hovedsageligt ramme Jylland og Nordsjælland før middag. I eftermiddagstimerne vil der kun optræde byger få steder. En front fra sydvest vil sent på aftenen give vedvarende regn til Syd- og Vestjylland.

01:20

VIDEO: Her kan du se vejrudsigten for onsdag og de kommende dage i Østjylland.

Luk video

Kortere dage med mindre sol

Vejret i december er tit præget af skyer, dis og tåge. Samtidig er det den måned, hvor solen er kortest på himlen. Når solen skinner er det om at nyde det. I eftermiddag går solen ned klokken 15.33 ved Nexø på Bornholm og klokken 16.00 nær Tønder i Sønderjylland. De kommende dage ser ud til at være med gråvejr, og dagene bliver kortere og kortere frem til vintersolhverv den 21. december.