Her kommer der solskin i dag og op til 10 grader

Lun luft vil resten af ugen præge Danmark, og allerede onsdag vil man med solskin få forårsfornemmelser.

Solen får gode betingelser denne onsdag. Foto: Camilla Rønde - Ritzau Scanpix

I samarbejde med tv2.dk

Fuglene kvidrer mere, og handskerne er ikke nødvendige, så selvom vi stadig er i første halvdel af februar, begynder foråret at banke på.

Vejen er banet til mere forår de kommende dage. Foto: Orla Knudsen / Privatfoto

Vintervejret er forsvundet, og morgentemperaturerne er onsdag cirka 10 grader varmere end tirsdag. I Karup målte man tirsdag morgen minus 3,5 grader, og onsdag ligger morgentemperaturerne mellem 4 og 7 graders varme. Højeste morgentemperatur målte man klokken 7.30 i Sønderborg med 7,5 grader.

Prognose klokken 8. Foto: Grafik / TV 2 VEJRET

I nat blev vi passeret af en svag koldfront, hvilket har fået det til at klare op nogle steder i landet. Derfor er der solskin til Nordjylland, Østjylland og de øvrige østlige egne onsdag, før skyer igen presser på vestfra.

I Nordjylland og dele af det østjyske vil vinden aftage lidt henover formiddagen, og først på eftermiddagen vil vi måle 9 eller 10 graders varme. 

Prognose klokken 13. Foto: Grafik / TV 2 VEJRET

I store dele af landet vil det være skyet hele dagen, og i løbet af eftermiddagen skyer det også til i Nordjylland. I de østlige egne ankommer skyerne sidst på eftermiddagen.

Prognose klokken 17. Foto: Grafik / TV 2 VEJRET

Det er en varmefront, der er årsag til, det skyer til, og måske kan det også dryppe en lille smule fra fronten.

Smuk afslutning på uge syv med forårsvejr til alle

Torsdag til søndag vil vi få tørvejr med dagtemperaturer mellem 7 og 10 grader. Torsdagen ser ud til at være med mange skyer, men med opklaring og sol i eftermiddagstimerne til Jylland.

Fredag kan måske blive decideret solrig, og i weekenden er der også gode solchancer.