Her fortsætter sommervejret, mens andre får regn

Øerne får fortsat masser af sol, mens man mange steder i Jylland må døje med skyer og stedvis regn

00:15

VIDEO: Sommervejret fortsætter nogen steder i landet, mens andre får regn. Video: TV 2

I samarbejde med tv2.dk

Mens tirsdagen bød på flot sommervejr til hele landet, er Danmark delt op i to i dag.

I de østlige egne fortsætter det med masser af sol, selvom temperaturerne ikke helt når op på tirsdagens niveau, hvor man mange steder nåede op over de 25 grader. Øerne får generelt mellem 20 og 23 grader i dag. 

Prognose for temperatur klokken 16. Foto: Grafik / TV 2 VEJRET

I det jyske må man nøjes med 17 til 20 grader. I Sydøstjylland kan temperaturen dog nå højere op og måske også lidt højere end de 23 grader, som prognosen viser.

Tirsdag nåede man i Store Jyndevad i Sønderjylland op på 27 grader, hvilket er det varmeste så sent på året siden 1947. Hammeren på Bornholm nåede 26,7 grader og bornholmerne kan formentlig med 20 til 23 grader nå lidt højere temperaturer i dag end prognoserne viser. 

Prognose for klokken 15. Foto: Grafik / TV 2 VEJRET

Skyer i Jylland og sol til Øerne

En svag frontzone angriber i dag Danmark fra vest, men kommer kun til at få betydning i Jylland. Det bliver i perioder ret skyet i Jylland og stedvis kan der komme en smule regn. Fra morgenstunden er det kun højthængende skyer, som solen kan skinne igennem, men i senere bliver skyerne tykkere og lokalt kan det dryppe lidt.

På øerne fortsætter solen med at dominere, men med lidt mindre magt end i går. De høje skyer, der fra morgenstunden er over Jylland, trækker mod øst og går delvist i opløsning. 

Det østjyske vejr 

Onsdag bliver køligere end tirsdag. Det bliver i underkanten af de 20 grader, og der kan komme enkelte byer. 

01:08

VIDEO: Se vejrudsigten for de kommende fem dage i Østjylland. 

Luk video