Mai vandt guld i bowling ved World Games

Mai Ginge Jensen fra bowlingklub i Kolding har sammen med sin doublemakker banket amerikanerne af banen og vundet guld ved World Games i USA.

Mai Ginge Jensen fra Horsens har sammen med makkeren Mika Guldbæk fra Aalborg netop vundet guld til verdensmesterskaberne i bowling i disciplinen double.

- Det det højeste, man absolut kan nå indenfor vores sportsgren, så det er fuldkommen fantastisk, siger formand for Danmarks Bowling Forbund til TV SYD.

Kvindernes finale blev afviklet 03.30 dansk tid natten til tirsdag mod det amerikanske landshold. Forinden havde kvinderne sejret over modstanderne fra både Korea og Malaysia.

En finale, der blev meget tæt, men kvindedoublen lykkedes med at vinde over de seedede amerikanske verdensmestre med 2-1.

Mai Ginge Jensen (forrest til højre) fra bowlingklub i Kolding har vundet guld ved World Games i USA. Bagest ses de danske herrer, Dan Østergaard-Poulsen og Jesper Agerbo, der også fik en guldmedalje.
Mai Ginge Jensen (forrest til højre) fra bowlingklub i Kolding har vundet guld ved World Games i USA. Bagest ses de danske herrer, Dan Østergaard-Poulsen og Jesper Agerbo, der også fik en guldmedalje. Foto: Privatfoto

Herrerne vandt også

World Games finder i disse dage sted i Birmingham i Alabama i USA. Turneringen er en international sportsbegivenhed for sportsgrene, der ikke indgår i de olympiske lege.

Mai Ginge Jensen spiller til dagligt bowling for BK Trekanten KIF i Kolding og er en Damarks dygtigste spillere.

quote Det det højeste, man absolut kan nå indenfor vores sportsgren, så det er fuldkommen fantastisk.

Torben V. Andersen, formand Torben V. Andersen

Den 38-årige horsensianer har tidligere deltaget ved World Games i 2017 i Polen.

Også de danske herrer, Dan Østergaard-Poulsen og Jesper Agerbo, tager hjem med en guldmedalje om halsen i herredouble, efter at have sejret over Canada i finalen og Kina og Puerto Rico i henholdsvis kvart- og semifinalerne.