Casa Arena udelukker ikke kunstgræs i fremtiden

På trods af vejr og vind blev Casa Arena klar til, at landsholdet kunne træne tirsdag formiddag. Kunstgræs ville måske kunne lette arbejdet, men det sker ikke lige med det samme

Foto: Claus Fisker - Scanpix

I samarbejde med TV SYD

Tirsdag formiddag trådte store, danske fodboldstjerner som Kasper Schmeichel og Christian Eriksen ind på Casa Arena i Horsens. Sammen med resten af landsholdet trænede de forud for VM-kvalifikationskampen mod Rumænien på søndag.

Direktør for Casa Arena og Forum Horsens, Jørgen Juul, fortæller, at man har arbejdet på at gøre banen så god som muligt for landsholdet.

- Græsset gror jo ikke på denne årstid, men vi har forsøgt at gøre den jævn ved at tromle den. De var meget tilfredse med banen, da jeg snakkede med dem lige før, siger direktøren til TV SYD. 

Kunstgræs kan komme på tale

I sommersæsonen lægger Casa Arena udover fodbold også græs til speedway og koncerter.  Efter sådanne arrangementer kræver det en rum tid at genoprette banen, i den periode er man også afhængige af vejret. Derfor har kunstgræs da også været inde i overvejelserne.

Kunstgræsset bliver jo udviklet hele tiden, og der kommer bedre og bedre produkter. Så det kan blive aktuelt i fremtiden.

Jørgen Juul, direktør for Casa Arena og Forum Horsens

- Vi har undersøgt mulighederne. Men når vi har de her store arrangementer, hvor vi dækker banen, og den bliver udsat for et stort tryk, så ville det knække kunstgræsset, så det ikke ville rejse sig igen, siger Jørgen Juul til TV SYD.

Der er altså ikke planer om kunstgræs på Casa Arena lige nu, men det kan blive aktuelt i fremtiden.

I Superligaen spilles der faktisk allerede på kunstgræs, når holdene besøger FC Nordsjælland og Right to Dream Park. Foto: Jens Nørgaard Larsen - Scanpix

- Kunstgræsset bliver jo udviklet hele tiden, og der kommer bedre og bedre produkter. Så det kan blive aktuelt i fremtiden, siger han til TV SYD.

Mandag aften deltog landsholdet til Danish Fodbold Award i Forum Horsens, hvor prisen som årets mandlige spiller gik til Kasper Schmeichel. Efter dagens træning rejste landsholdet til München for at forberede sig til søndagens vigtige kamp.