Succes i Djurs trods våd sæson

Djurs Sommerland på vej mod rekordsæson

Foto: Djurs Sommerland

Den næstvådeste sommer nogensinde afholdt ikke danskere og udlændinge fra at jagte adrenalinsus og candyfloss i forlystelsesparkerne rundt om i landet. Overraskende høje besøgstal har således domineret hen over sommeren.

Parkernes direktører fremhæver solskin og påskeferie i sommersæsonens begyndelse samt succesfulde investeringer i nye forlystelser og andre tiltag som grunde til de høje besøgstal.

I Djurs Sommerlands 30-årige historie har der aldrig været så mange besøgende som i år.

- Det fortæller os, at vores forretningsstrategi virker. Vi har investeret mere end 170 millioner kroner i nye forlystelser, og det er folk altså vilde med, siger Henrik B. Nielsen, administrerende direktør i Djurs Sommerland.

610.000 har allerede lagt vejen forbi parken. Og holder direktørens forventninger stik, vil flere end 650.000 personer besøge Djurs Sommerland inden årets udgang.

Også succes for Tivoli Friheden

Tivoli Friheden i Aarhus har tidligere bebudet udsigten til et rekordår. Administrerende direktør Henrik Ragborg Olesen håber på og forventer omkring 365.000 besøgende, inden året er omme.

 - Vi har især haft stor succes med vores Fed Fredag-koncerter, hvor vi er gået efter at få nogle større navne til at optræde. Det har virkelig været et hit, siger han.