Nye forlystelser gøres klar

Djurs Sommerland arbejder på at blive klar med ti nye forlystelser

02:04

1 af 2

Årets helt store nyhed i Djurs Sommerland begynder nu for alvor at tage form.

Hele vinteren har der været aktivitet med at få Lilleputland taget ned, og arbejdet med det nye Bondegårdsland, der rummer ti forlystelser, er efterhånden ved at kunne ses.

- Igen i år har vi været heldige med vejret, og vi har stort set ikke haft nogen vinter. Der har været sne i en uges tid, men ellers har vi været begunstiget med rigtig godt vejr. Det skrider fint frem, og der har ikke rigtig været nogen problemer med leverancer af de her 15-17 lastbiler, som vi har fået indtil videre, siger Henrik B. Nielsen, der er direktør i Djurs Sommerland.

En af de nye forlystelser i Bondegårdsland er en traktorbane, hvor børn og voksne sidder i en traktor, som transporterer dem rundt.

- Her skal man forestille sig, at man som familie sætter sig ind i en traktor, og man kører rundt på en bane. Man kommer blandt andet igennem en kostald, hvor køerne er ved at blive malket, og der kommer andre historiefortællinger undervejs på banen, siger Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommer åbner den 1. maj, men du kan komme en tur med ind i forlystelsesparken og se, hvordan arbejdet med de nye forlystelser skrider frem, i tv-indslaget øverst på siden.