Aflyst: Vejret driller i Tirstrup

Måske flere aflysninger op ad dagen

Et fly fra Stanstedt i London blev her til morgen forhindret i at lande i Tirstrup, mens en flyafgang til Stanstedt blev aflyst.

- Flyet fra Stanstedt måtte lande i Billund, hvor passagerene måtte med bus til Aarhus, mens passagerene til Stanstedt blev kørt til Billund, hvor fra de kunne flyve i stedet, siger direktør for Aarhus Lufthavn, Ole Paaske, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er vejret der driller den Østjyske lufthavn. Vinden ligger lige nu på tværs af banen og med en fart, der gør det umuligt at lette og lande.

- Vi kører med alle maskiner og alle mand er på banen. Som det ser ud lige nu, så ser det fornuftigt ud, men det kan ændre sig fra minut til minut, siger Ole Paaske.

Måske flere aflysninger

Næste afgang er 13.20 til København, og passagerer på den afgang og fremtidige rådes til at følge godt med på lufthavnens hjemmeside.

- Så vidt jeg kan se på radaren, så er snestormen på vej til Sjælland og København, og vejret andre steder har også indflydelse på vores afgange til de destinationer. Det er muligt, der kommer flere aflysninger i løbet af dagen, siger Ole Paaske.

I sidste instans er det flyselskaberne, der afgør, om flyene skal lette.