Skanderborg kniber sig i armen

Efter sejr over Nordsjælland indtager holdet en delt førsteplads

Spillerne fra Skanderborg Håndbold kniber sig selv i armen i dag, da de ligger på en delt førsteplads efter hjemmebanesejren på 26-23 over Nordsjælland.

- Det er jo en fornøjelse. Det er altid sjovt, og jeg tror da også, at jeg skal hjem og tage et billede af tekst-tv, så vi har et godt minde, når de næste kampe løber af stablen, og vi måske kommer længere ned i tabellen igen. Efter sidste sæson, kigger vi da også på hinanden nu og siger: "Holdk... hvor er det meget sjovere det her", siger Kasper Foder Nielsen til Skanderborg Håndbolds hjemmeside.

Skanderborg indtager delt førsteplads

Gutterne knokler

I sidste sæson fik holdet kun 10 point i alt. Efter syv kampe i denne sæson har holdet med sejren over Nordsjælland ni point.

- Det viser, hvad gutterne er lavet af, vi står sammen og knokler for det. Nordsjælland er et rigtigt godt udebanehold, og de kom også med alt, hvad de havde. Vi vidste godt inden kampen, at det ikke ville blive det håndboldfaglige, der ville spille ind i denne kamp, da det er tredje kamp på en uge og derfor de sidste kræfter, der skulle hentes frem. Det er helt klart en arbejdsejr, vi henter hjem mod Nordsjælland, siger Kasper Foder Nielsen.

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

sø is vinter kulde frost

Politiet advarer om livsfare efter flere anmeldelser om leg på tynd is

Fatma Cetinkaya

play Farvel til politik: Fatma Cetinkaya genopstiller ikke

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

sas.jpg

Efter nye mutationer vil partier og ekspert have krav om test og isolation

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning