Skanderborg drillede BSV igen

Håndboldkampen mellem BSV og Skanderborg sluttede 28-28

Onsdag aften var der dømt lokalbrag i herrernes bedste håndboldrække, da Bjerringbro-Silkeborg tog imod Skanderborg, og det var værterne, der havde revanche til gode fra den seneste kamp.

BSV var bagud i næsten hele kampen, men Johan Hansen sluttede målfesten af ved at score på straffekast et minut før tid, og dermed sikrede han det ene point til hjemmeholdet.

Skanderborg førte gennem det meste af 1. halvleg - blandt andet 9-6 - men værterne nåede op på 9-9, inden gæsterne strammede skruede op for blusset og gik til pause med en 12-10 føring.

2. halvleg lignede til forveksling de første 30 minutter, og det var stadig med Skanderborg i den dominerende rolle. Hjemmeholdet fik først kontakt til gæsterne mod slutningen af kampen, og det sluttede altså 28-28.

Sejr i første EHF-kamp for BSV

Sebastian Skube blev topscorer for Bjerringbro-Silkeborg med seks mål, og den tidligere landsholdsspiller Michael V. Knudsen scorede fire gange. Rasmus Kaagaard blev topscorer for Skanderborg sammen med Tim Sørensen og Jacob Aaquist, der alle scorede seks gange.

Det er tæt i toppen af rækken hvor Bjerringbro-Silkeborg med det ene point sneg sig op på andenpladsen i Boxer Herreligaen, og Skanderborg ligger fortsat nummer ni.