- Protest er spild af tid

Randers HH's protest lagde en dæmper på sejrsfesten hos Skanderborg Håndbold, fortæller træner Nicolej Krickau

Et 29-29 resultat i den afgørende kamp om hvorvidt det skulle være Randers HH eller Skanderborg Håndbold, der skal spille i den bedste danske håndboldrække for herrer i næste sæson faldt ud til Skanderborgs fordel.

Men det forløb ikke uden dramatik, og Randers HH har varslet, at holdet vil nedlægge protest.

Se: Protest efter nederlag

Protesten bunder i, at Randers HH fik en to-minutters udvisning sent i kampen for at være for mange på banen efter en timeout. Randers-lejren mener, at det var dommerens ansvar at sørge for, at holdene var på plads efter spilstoppet.

Men den køber man ikke hos Skanderborg Håndbold.

- Det er spild af tid og penge i min verden, at de protesterer. Vi forventer ikke, at der er noget at komme efter, siger træner Nicolej Krickau til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han ærgrer sig over, at det overhovedet blev et tema, da det ændrede det, der skulle have været en festlig aften for Skanderborg Håndbold.

- Vi har ikke festet igennem, nej. Protesten lagde en rigtig ærgerlig dæmper på aftenen, for vi bliver jo nødt til at forholde os til den, siger Nicolej Krickau.

Skanderborg-træneren forventer, at Randers HH dropper protesten.

- Jeg kunne godt forstå, at de protesterede i situationen. Men hvis de har læst reglerne ligesom vi har, forstår jeg det ikke, hvis de holder fast i den. Med tanke på nogle af de protester, der ikke er blevet vundet de seneste år, har jeg svært ved at se, hvordan man skal komme i nærheden af at vinde den her, siger Nicolej Krickau.

Indtil videre har Dansk Håndbold Forbund ikke modtaget en officiel protest, oplyser DHF.

Se: En skuffet - og en glad træner