Pia samlede bunker af skrald på kort gåtur: Jeg fatter det ikke

En to kilometers gåtur på landevejen i Hørning var nok til, at Pia Lind Jacobsen kunne samle bunker af skrald

Her er resultatet af Pias to kilometer lange gåtur langs landevejen, hvor hun samlede skrald

Pia Lind Jacobsen fra Hørning benytter sig ofte af det omkringliggende landskab til en gåtur – men nogle gange kan det være svært at se skoven for bare skrald.

Det oplevede hun så sent som i mandags, hvor hun besluttede sig for at samle det skrald op, hun passerede på sin gang langs landevejen mellem Hørning og Adslev. Resultatet kan du se på billedet øverst i artiklen.  

- Det er faktisk højest to kilometer – det er bare en lille strækning. Når jeg går rundt i landskabet, kan jeg ikke lade være med at samle det skidt op. Det er irriterende at se på, og det skal jo ikke ligge der. Plastik og metal forgår heller ikke så nemt, siger Pia Lind Jacobsen til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Skrald i vejkanten i Odder: - Det var helt grotesk

Pia kan ikke lade være med at blive irriteret, når hun ser skraldet ligge og flyde i naturen.

- Jeg synes, det er mærkeligt. Jeg ved ikke, hvor det er at kæden hopper af, men det burde da være en del af almindelig opdragelse, at man ikke smider sit skrald på den måde. Jeg fatter det ikke, siger hun.

Jeg ved ikke hvor det er at kæden hopper af, men det burde da være en del af almindelig opdragelse, at man ikke smider sit skrald på den måde

Pia Lind Jacobsen

Tidligere i denne uge var TV2 ØSTJYLLAND med Mette Rishede fra Odder ude og samle skrald.

Hun deler Pias irritation over skraldet i landskabet.

- Der lå simpelthen så meget skrald, at det var helt grotesk. Jeg blev simpelthen i så dårligt humør over det. Hvad bilder folk sig egentlig ind, sagde Mette Rishede. 

02:03

Se et indslag med Mette Rishede fra Odder her. 

Luk video