Modtog erhvervspris

Skanderborg Erhvervscenter løb med sejren

Det blev Skanderborg Erhvervscenter, der løb med årets erhvervsudviklerpris ved den årlige nytårskur for knap 200 lokale erhvervsfolk i Kulturhuset i Skanderborg.

Skanderborg Erhvervscenter, der er en sammenslutning af fire erhvervscentre, modtog prisen, der gives til en person, en virksomhed eller en organisation, der bidrager til udviklingen i Skanderborg Kommune.

Det er medlemmerne i ErhvervSkanderborg, der har besluttet, hvem der skulle modtage prisen, og her blev der lagt vægt på Skanderborg Erhvervscenters måde at løse deres opgave på:

- Skanderborg Erhvervscenter gør noget for at huse virksomheder i byen, og for at hjælpe dem med lejemål og husleje, der passer til deres økonomi. De er gode til at bruge lejere til at lave opgaver for sig, og til at skabe synergi til glæde for lejere, kontakter og øvrigt netværk. Det kræver vilje og mod at hjælpe med at få virksomheder på benene, og det har Skanderborg Erhvervscenter, lød det blandt andet i motiveringen af prisen fra de to erhvervschefer Anja Ellersgaard Basse og Marianne Kristensen.

Skanderborg Erhvervscenter ejes og drives af ægteparret Hanne og Ejnar Grøn.