Ladefoged: Har hørt godt om Skanderborg

U20-landsholdsspiller Frederik Ladefoged er ny mand i Skanderborg Håndbold

Foto: Team Tvis Holstebro

19-årige Frederik Ladefoged er ny mand i Skanderborg Håndbold fra den kommende sæson.

Beslutningen om at forlade barndomsklubben Team Tvis Holstebro var svær at tage for den unge stregspiller, der nu glæder sig til at komme i gang i Skanderborg.

- Det er en stor beslutning at forlade sin barndomsklub efter så mange år, men i min nuværende situation er jeg nød til at finde en klub, der vil og tør satse på mine kvaliteter fremadrettet, siger Frederik Ladefoged til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Skanderborg drillede BSV igen

- Skanderborg har hele tiden været mit største ønske, da profilen i klubben passer godt med min situation lige nu. De tør give de unge chancen, og så har de samtidigt et af de absolut bedste træningsmiljøer. Jeg har hørt meget godt om klubben via de mange tidligere Skanderborg spillere i TTH, hvor både Jonas Hansen, Lars Mousing og Peter Balling nu optræder. De har alle anbefalet mig Skanderborg, hvis muligheden opstod.

En af fremtidens profiler

Frederik Ladefoged har skrevet under på en 3-årig aftale med skanderborgenserne.

- Frederik Ladefoged er en ung stregspiller, der har fysikken og størrelsen til at blive en af fremtidens profiler i herre ligaen. Han er over 2 meter høj og dækker centralt i forsvaret, og er i hans ungdomstid blevet omskolet fra venstre back til stregspiller. Frederik fik i sidste sæson under Klavs Bruun en del spilletid i Holstebro, men efter trænerskiftet i TTH har han i denne sæson ikke fået nævneværdigt spilletid under Patrick Westerholm, siger Torben Væver, sportschef i Skanderborg Håndbold.