Bilist død i ulykke på E45: Barn og kæreste kørt på sygehuset

Fredag eftermiddag døde en 51-årig mand i et uheld på motorvej E45 syd for Skanderborg. Motorvejen er spærret i nordgående retning ved Ejer Bavnehøj

Den 51-årige mand sad på bagsædet af en personbil, der blev påkørt kraftigt bagfra. Foto: Local Eyes

En 51-årig mand mistede livet fredag eftermiddag efter et sammenstød på E45 ved Skanderborg. Med i bilen havde han sin 40-årige kæreste og et barn, der blev bragt med politieskorte til Kommunehospitalet i Aarhus. 

- Men deres tilstand er ikke alvorlig, siger Jørn Bystrup, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi. 

Ulykken skulle angiveligt være sket, da fire biler kørte sammen i en anden kø i forbindelse med et mindre uheld nord for Skanderborg. Den 51-årige mand sad på bagsædet, da bilen blev påkørt kraftigt bagfra.

En kvinde fra en anden bil er kørt til Regionshospitalet i Horsens, men hun er også uden for livsfare, fortæller Jørn Bystrup. 

Læs også Ekspert om trafikkaos i Aarhus: Bykørsel skal koste penge

Vagtchefen oplyser, at motorvejen i første omgang blev spærret i begge retninger mellem frakørslerne Ejer Bavnehøj og Skanderborg Syd, fordi en lægehelikopter skulle lande i sydgående spor. Men sporet blev åbnet kort tid efter helikopteren forlod stedet.

- Vi regner med at få nordgående i gang inden for kort tid. Vi taler om 10-12 kilometer kø i begge retninger, siger vagtchefen, der fortæller, at motorvejen åbner kort før klokken 18.