- Vi skal være mere effektive

Kim Poulsen efter 2-0-sejr over Skive i træningskamp

Lørdag vandt Silkeborg IF træningskampen mod Skive fra 1. division med 2-0, men på trods af sejren efterlyser den nye Silkeborg IF-træner mere skarphed i modstanderens felt. Silkeborg IFs mål blev scoret af Emil Scheel og Jeppe Illum.

- Det er altid godt at vinde en fodboldkamp og holde nullet. Starten bar præg af, at det var første træningskamp, og vi skulle vænne os til stor bane. Ret beset havde Skive momentum i indledningen, men efter dobbeltchancen til Agger og Robert Skov efter 20 minutter skiftede momentum til vores fordel, siger Kim Poulsen til klubbens hjemmeside.

Træneren valgte i pausen at udskifte stort set alle sine spillere for at give så mange som muligt minutter i benene.

- Det var positivt, at vi fortsatte med at ville vinde og udbygge føringen. Vi er i klar dominans i 2. halvleg og skaber så mange muligheder, at vi skal lukke kampen tidligere og også bør vinde den med større margin. Det er reelt først i det 85. minut, hvor Tobias Madsen tryller ved baglinjen og spiller Jeppe Illum fri, at sejren bliver definitiv. Inden da havde vi chancerne, og dér skal vi have effektiviteten. Det skal vi være opmærksomme på at blive bedre til, siger Kim Poulsen.

Og det kan der være noget om.

Silkeborg IF ligger på sidstepladsen i Superligaen, og holdet har blot scoret otte mål i 17 kampe, hvilket klart er det laveste antal mål af alle hold i Superligaen.

Silkeborg IF tager hul på forårssæsonen i Superligaen den 21. februar, hvor Esbjerg fB gæster Mascot Park i Silkeborg.