Sørensen er tilfreds med 1-1

Silkeborg var de bedste, siger han

Vores indlæg var for dårlige, siger AGF´s træner Peter Sørensen

AGF var foran mod Silkeborg, men selvom Silkeborg fik udlignet 1-1, er aarhusianernes træner Peter Sørensen tilfreds med det ene point.

Sørensen mener, at Silkeborg var det bedste hold på banen.

- Jeg synes, at Silkeborg alt i alt havde fortjent at vinde, men vi kunne også have fået point i Aalborg, så det udligner sig for os, siger Peter Sørensen med henvisning til AGF's 1-2-nederlag i Aalborg i anden spillerunde.

Det var særligt Silkeborgs offensiv, som AGF'erne havde problemer med, mener AGF-træneren.

- Vi gav Silkeborg lov til at gøre det, de er bedst til, nemlig at spille hurtigt kombinationsspil op igennem banen. Det er de et af de bedste hold til herhjemme siger Peter Sørensen.

I pausen satte Peter Sørensen den hjemvendte angriber Søren Larsen på banen i stedet for Aron Jóhannsson, men AGF fik ikke nok ud af den lange angribers kvaliteter.

- Vores indlægskvalitet var for dårlig. Vi har en stor og stærk angriber på banen i hele anden halvleg, som vi gerne ville have sat i scene med netop indlæg, men de var af for svingende kvalitet og for få.
 
- De lå generelt for tæt på målmanden, mener Peter Sørensen. 

Det uafgjorte resultat betyder, at AGF har fem point efter fem spillerunder af sæsonen. Det placerer aarhusianerne på en
niendeplads.

AGF's næste opgave er på hjemmebane mod Brøndby i weekenden.