SIF-direktør: Ingen rige onkler

Vil skære i spillertruppen

Silkeborg IF har fået en elendig start på tilværelsen i Superligaen, hvor holdet endnu ikke har vundet en kamp. Klubben har derfor i fondsbørsmeddelelse meldt ud, at den forventer nedrykning fra Superligaen og derfor gearer ned økonomisk, hvilket kommer til at påvirke spillertruppen.

- Vi har ikke nogle rige onkler i Silkeborg, så vi må klare det for de penge vi har, siger Kent Madsen, direktør i Silkeborg IF, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortsætter:

- Vi vil kæmpe til sidste blodsdråbe, men samtidig er jeg også gammel i gårde, så jeg tror ikke på mirakler. Vi siger bare stilfærdigt, at det her bliver svært.

Silkeborg IF ligger placeret på sidstepladsen i Superligaen med fire point efter 14 runder - og 10 point op til 10. pladsen, som sikrer endnu en sæson i landets bedste række.

SIF-direktøren fortæller, at det er en nødvendighed, at hele forretningen bliver trimmet, og at det også kommer til at gå ud over spillertruppen, hvor antallet af spillere vil blive skåret ned, ligesom Silkeborg IF i endnu højere grad skal trække på klubbens unge talenter.

Kent Madsen ser ikke udmeldingen om, at klubben forventer en nedrykning, som noget usædvanligt, og da silkeborgenserne har prøvet det før, handler det om at bruge de erfaringer.

- Det er ikke sjovt, men det er desværre noget, vi er trænede i, siger Kent Madsen.

Der resterer 19 runder af Superligaen, og næste opgave for Silkeborg IF venter den 22. november, hvor turen går til Sjælland og en kamp mod FC København.