Ritter forlænger med SIF

21-årig back bliver i klubben

Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF og Nicolaj Ritter har sikret sig papir på hinanden i yderligere to år.

Det betyder, at det 21-årige talent bliver i klubben frem til sommeren 2016.

- Jeg er meget glad for at forlænge med Silkeborg. Vi har været i dialog i nogle måneder, og nu er det faldet i hak. Det betyder meget for mig, for i Silkeborg kan jeg fortsætte den udvikling, jeg er inde i. Jeg befinder mig rigtig godt i klubben og på holdet, og med den nye opstilling, hvor jeg spiller venstre wingback, bruger jeg alt det jeg kan, siger Nicolaj Ritter til klubbens hjemmeside.

Og forlængelsen vækker naturligvis glæde i klubben.

- Ritter har været inde i en god udvikling siden han kom til klubben i sommeren 2011, og han passer godt ind i den måde, vi tænker fodbold på. Han møder ind hver eneste dag for at blive bedre, og det er en god kvalitet at have. Derfor er jeg glad for at det er lykkedes at forlænge aftalen, siger Peder Knudsen, der er sportschef i Silkeborg IF.

Den 21-årige spiller uddyber, hvorfor han har valgt at sætter sin signatur på en ny aftale med klubben.

- Der er mange plusser for mig ved at forlænge. En væsentlig del handler om spillestilen. Jeg har spillet venstre kant i mange år og har nok scoret for få mål til at være rigtig god på den plads. Herefter blev jeg venstre back, og på den plads har jeg ikke kunnet udnytte min offensive styrke fuldt ud. På wingback-positionen bliver de ting, jeg er god til, forenet, både de offensive og defensive. Der er ikke ret mange steder, man spiller på den måde, så derfor har det ud over at jeg befinder mig godt og vi er et hold i en spændende udvikling været en vigtig faktor for at forlænge, siger Nicolaj Ritter.

Næste opgave for Nicolaj Ritter og resten af Silkeborg IF venter på søndag, hvor holdet på hjemmebane møder Brønshøj i NordicBet Ligaen.