Poulsen tilfreds med 1-1 i Fredericia

Holdet er endnu i en udviklingsproces, lyder vurdereingen fra cheftræneren efter SIFs kamp mod Fredericia

Når det ikke kunne blive til en sejr, så var Silkeborg IFs cheftræner Kim Poulsen overordnet tilfreds med det ene point.

Sådan lød det fra cheftræneren i en kort analyse på klubbens hjemmeside umiddelbart efter torsdagens kamp mod FC Fredericia.

Frederia er i øjeblikket det mest vindende hold i 1. division, så der ventede silkeborgenserne lidt af en opgave. En opgave, som ifølge Kim Poulsen blev løst ganske fornuftigt, hvis man ser bort fra de første syv minutter af kampen, hvor spillet ikke rigtig fungerede:

- Efter indledningen på kampen stepper vi op, og spillemæssigt får vi lagt nogle lag på. Vi har momentum, og det var godt at se. Jeg kunne godt have ønsket mig at vi havde været mere resolutte i boksen, det blev lidt for meget lige-ved-og-næsten, siger han.

- Vi kom efter tre point, men som 2. halvleg formede sig må vi stille os tilfredse med et.

Fra Superliga til 1. division

Kampen mellem Silkeborg og Fredericia endte 1-1 på udebane, hvor hjemmeholdet ellers lagde sig i front med en 1-0 scoring, inden Silkeborgs Andreas Albers satte bolden i mål og udlignede.

Ifølge cheftræner Kim Poulsen skal Silkeborg-holdet blive endnu bedre til at lægge sig i selen og tage teten i kampene, så det ikke er modstanderholdet, der får lov til at afgøre det hele:

- Vi er inde i en transformation. Vi er kommet fra Superligaen, og nu skal vi vænne os til, at det er os, der skal tage taktstokken, siger han.

Silkeborg IF ligger nu nummer fire i Bet25-ligaen blot ét point fra Vendsyssel FF på tredjepladsen.

Netop tredjepladsen bliver vigtig i denne sæson. De tre bedste hold i 1. division rykker nemlig op som følge af den nye Superliga-struktur.

SIF spillede uafgjort mod Fredericia

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

Grenaa-Anholt Færgefart

play Skibet er ladet med vacciner: Lige nu får øboere stikket

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

Køreskole

Køre- og teoriprøver er indstillet frem til 7. februar