Kunne også uden Jim Larsen

Ingen savnede Jim Larsen på Silkeborg Stadion

Silkeborg IF vandt - uden Jim Larsen Foto: Silkeborg IF

Havde Silkeborg IF fået en ordentlig lussing af AC Horsens, kunne aben meget nemt være endt hos administrerende direktør Kent Madsen.

Fordi han for få dage siden solgte holdets landsholdspotentielle midterforsvar Jim Larsen til norske Rosenborg BK. Men Silkeborg IF vandt 2-1, så alle var glade.  Sådan da.

Træner Troels Bech var nemlig den eneste, der ikke nøjedes med at glæde sig over sejren, og direkte adspurgt om salget af Jim Larsen svarede han med sit sædvanlige lumske smil.

- Jeg er i hvert fald stolt af ledelsen for den tillid, den viser trænerne i forhold til andre klubber, der henter fem-seks spillere ind. Her sælger vi bare ud, siger Troels Bech ironisk.

Troels Bech fastholdt efter kampen, at han ikke er "dybt, dybt, dybt bekymret" for fremtiden, fordi 20-årige Simon Jakobsen gjorde det ganske fint i søndagens kamp.

Det samme sagde makkeren i forsvaret Thorbjørn Holst Rasmussen.

De to nye midterforsvarere har tidligere spillet sammen i midterforsvaret, så helt ny var konstellationen ikke. Alligevel glæder de rosende ord med garanti den unge spiller.

- Jeg synes, jeg slap godt fra de fleste dueller. Jeg lavede nogle dumme frispark, men måske var jeg lidt overivrig, for jeg vidste jo godt, jeg skulle bevise, at det er mig, der skal afløse Jim, siger Simon Jakobsen.