Kjelling færdig i dansk håndbold

Seks år i dansk håndbold får en trist slutning for Kristian Kjelling, hvis knæ holder ham ude af slutspillet

Nordmanden Kristian Kjelling er færdig i dansk håndbold, efter han blev skadet i sit comeback torsdag, da hans klub Bjerringbro-Silkeborg slog HC Midtjylland i slutspillets pulje 2.

Kjellings knæ gik af led efter 10 minutter på banen, og dermed er han ukampdygtig i mindst tre måneder, siger Bjerringbro-Silkeborg-træner Peter Bredsdorff-Larsen til DR.

- Vi ved, at knæet er gået af led. Men hvad der ligger af bagvedliggende skader, kan vi ikke sige endnu. Der er nemlig stor spændvidde på de skader, han kan have, og den tid, han kommer til at være ude.

Se: Kjelling-skade ser alvorlig ud

- Han kan være ude mellem tre måneder og et år, så hans slutspil er helt sikkert forbi, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Eftersom slutspillet er forbi for Kjelling, er karrieren i dansk håndbold det også. Efter sæsonen skifter Kjelling nemlig til Drammen i hjemlandet.

Den sidste sæson i Danmark har ikke været god håndboldmæssigt for Kjelling, der før torsdagens comeback havde siddet ude med en skade i fem måneder.

Kristian Kjelling skannes fredag, hvor omfanget af knæskaden bliver præciseret.

Den dygtige venstreback skiftede til Aalborg Håndbold i 2009 efter ophold de spanske storklubber Portland San Antonio og Ademar Leon. I 2013 gik turen sydpå til Bjerringbro-Silkeborg.