Kim Poulsen: Vi skal skabe flere chancer

Silkeborg IFs træner inden kamp mod Fredericia

Torsdag aften skal Silkeborg IF på en svær udekamp mod FC Frederica i 1. division.

- Jeg forventer, at det bliver en tæt affære. Vi skal møde et hold, der har en solid og velorganiseret defensiv, siger Kim Poulsen, der er træner i Silkeborg IF, til tv2oj.dk.

FC Fredericia med en stærk defensiv

FC Fredericia er ubesejret i denne sæson i 1. division - som det eneste hold i rækken - og holdet har en målscorer på 11-2 efter seks runder. Holdet kan med en sejr torsdag aften over Silkeborg IF spille sig helt til tops i landets næstbedste række.

Men sådan kommer det ikke til at gå, hvis det står til Kim Poulsen, der har en gameplan klar.

- Vi skal sætte spillet og finde de rum, der opstår på banen. Vi har en gameplan klar om, hvor de rum kan opstå, og hvor der bliver plads, men den afslører jeg ikke her, siger Kim Poulsen.

Han fortæller, at holdet er inde i en transformation fra Superliga til 1. division, hvor holdet er mere i boldbesiddelse. Det betyder, at holdet træner meget i at have tålmodighed og sætte afleveringer sammen, så de kan vriste modstandernes defensiv op.

En transformation

- Vi er i gang med transformationen. Vi lukker fint af defensivt, og derfor arbejder vi benhårdt på at komme frem til flere chancer, da det giver flere mål. Vi skal blive bedre til at sætte afleveringer sammen, bevæge os for hinanden og have en hurtig boldomgang. På den måde kan vi flytte på modstanders organisation og derved kreere målchancer, siger Kim Poulsen, der understreger, at det kræver tålmodighed på banen.

På hjemmebane er det blevet til tre sejre og en uafgjort for Silkeborg IF, mens holdet fortsat har sin første sejr på udebane til gode i denne sæson.

Ingen sejre på udebane

- Statistikken hjemme er ok, men en af vores opgaver er at få flere point ude. Vi har spillet tre udekampe og fået et point, men vi skal også huske på, at det er topholdene, vi har mødt på udebane, og at vi ikke har haft marginalerne på vores side. Vi skal nok bide fra os, og vi tager til kampen i Fredericia for at vinde.

Opgøret mellem FC Fredericia og Silkeborg IF spilles torsdag aften klokken 20.15 i Fredericia.

Kim Poulsen har foreløbigt udtaget disse 20 spillere til kampen

Sne Molsbjerge

Snevejr rammer dele af Danmark onsdag - her kan der falde mest

lashes

play Kirsten blev fuppet af Copenhagen Lashes: - Det er noget svineri

20210105-152010-L-1920x1280we

Den britiske coronavariant er i vækst, siger Heunicke

Oustruplund ved Kjellerup

playUnik historisk ejendom til salg til spotpris - få en højskole med

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 10.04.08

playV-ordførers kritiserede Dubai-tur var også ferie

20201214-114918-L-1920x1280we

playDansk forskning: Lyntest er bedre end først antaget