Er du god med en kanyle? Så er sommerjobbet sikret

Danmark har købt over en million vacciner i Rumænien, og derfor er der nu akut brug for personale, der kan hjælpe med at få vaccineret de sidste danskere.

Danmark har købt 1,17 millioner vaccinedoser fra Rumænien, og den uventede stigning i antallet af vacciner har sat en del vaccinationscentre i et positivt problem. De mange vacciner betyder nemlig, at der bliver indkaldt flere borgere – og dermed mangler der flere ansatte, der kan håndtere en kanyle.

Det må de også erkende på Regionshospitalet Silkeborg. I et Facebook-opslag efterspørger de akut fysioterapeuter, sosu’er, læger, sygeplejersker, tandlæger og andre sundhedsfagligt uddannede, som kan hjælpe med kanylerne henover sommeren.

Søger man jobbet hos dem, kan man komme med i puljen af ansatte på vaccinationscentrene i Silkeborg, Viborg og Skive. Du kan søge jobbet lige her.

Den nye sending af vacciner betyder samtidig, at vaccinationskalenderen endnu engang er blevet opdateret – denne gang til den positive side. Nu er det planen, at alle danskere, der ønsker en vaccine, er færdigvaccineret den 29. august. To uger før det hidtil var planen.

Det er særligt for de 30-34-årige, det kommer til at have en effekt, men også de 12-15-årige er nu en del af planen.

Ifølge SSI kommer de første vacciner til København torsdag aften, og herefter bliver de fordelt ud til landets fem regioner.