Deler øl ud til engelske fans: - De så tørstige ud

Selvom man er fjender på banen, kan man godt være gode mod hinanden udenfor. Det fik engelske West Ham-fans at føle, da de hentede billetter til aftenens kamp i Silkeborg.

Der er dækket op til fodboldfest i Silkeborg i aften, når det engelske Premier League-hold West Ham kommer på besøg på Jysk Park.

Og stemningen har været rigtig god i eftermiddag, da de engelske fans kom for at hente billetter til kampen. Silkeborg IF delte nemlig gratis øl ud til de engelske fans, som ventede i køen. Det gik ikke ubemærket hen på Twitter, hvor den engelske West Ham-fan delte et billede og roste Silkeborg IF for det gavmilde indslag.

Kommunikationschef Michael Ravn bekræfter over for TV2 ØSTJYLLAND, at man delte øl ud til gæsterne fra England.

- Nu stod de i kø i lang tid for at hente billetter. De så tørstige ud, siger han og griner.

Derfor blev der hentet dåsebajere ind til de tørstige fans. Det faldt i god jord.

Fælles fest

- De tog imod dem, som de fleste englændere tager imod en pilsner, konstaterer kommunikationschefen.

Han fortæller desuden, at de engelske fans også er inviteret med til fest i fanzonen før kampen med Silkeborg-fansene. Den åbner klokken 18.

- Vi vil forsøge at understøtte så meget vi kan, at der er inviteret til fodboldfest. Vi vil gerne på alle måder få dem til at føle sig velkommen her og vise at det er muligt at feste sammen og hygge sammen, selvom det er to forskellige hold. Det er der brug for i fodboldverden lige nu, siger Michael Ravn.

Kampen i Europa Conference League mellem Silkeborg IF og West Ham begynder klokken 21 i aften, så der er god tid for de to holds fans til at feste sammen inden.