Cyklist indlagt med alvorligt hovedtraume efter ulykke

En 74-årig mand er kørt med politieskorte til sygehuset, efter han torsdag eftermiddag kom alvorligt til skade i en ulykke i Silkeborg.

Artiklen er torsdag aften opdateret med oplysninger om den 74-årige cyklist.

En 74-årig mandlig cyklist er torsdag eftermiddag blevet bragt til Aarhus Universitetshospital i Skejby med et alvorligt hovedtraume.

Det bekræfter vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch.

Ulykken er sket på Søndre Ringvej, og ifølge vagtchefen blev politiet tilkaldt klokken 14.39. Manden var ikke kontaktbar. 

Den mandlige cyklist stødte sammen med en personbil, som svingede ud fra en af parkeringspladserne ved Almind sø for at foretage et venstresving, forklarer vagtchefen.

Savner vidner til ulykken

Politiet ved ikke, hvordan den kvindelige bilist og den mandlige cyklist kunne kollidere. Der var ikke mange vidner til ulykken, og kvinden i bilen er meget chokeret, forklarer Jens Claumarch.

En bilinspektør er tilkaldt og skal udrede omstændighederne omkring ulykken.

Søndre Ringvej var i længere tid torsdag eftermiddag spærret i begge retninger ved Almind sø som følge af ulykken.

Torsdag aften oplyser vagtchef Jesper Brøndum, at det er lykkedes at identificere manden i ulykken. Der er tale om en 74-årig mand fra lokalområdet. 

Han havde en mobiltelefon på sig, og mens telefonen var i politiets varetægt, indløb en besked fra en kvinde, der viste sig at være en veninde af den 74-årige, og hun kunne fortælle politiet, hvem manden er, forklarer Jesper Brøndum.

Der er intet nyt om mandens tilstand.

- Han er fortsat i kritisk tilstand, siger Jesper Brøndum.