BSV: Vi er klar

Søren Rasmussen fra BSV fortæller, at holdet sprudler af selvtillid forud for semifinalerne

På søndag skal spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg i kamp mod Skjern i den første af to semifinaler i Boxer Herreligaen i jagten på DM-guldet.

Ifølge Søren Rasmussen, der er målmand i Silkeborg-klubben, sprudler holdet af selvtillid efter seks sejre ud af seks mulige i slutspillet.

- Det har været lidt specielt med en så lang pause før semifinalerne. Egentligt havde vi mest lyst til bare at gå direkte i gang efter puljespillet. Vi kommer med meget selvtillid efter første del af slutspillet og havde vel håbet på en knapt så lang pause, men nu forbereder vi os, og vi glæder os bare til at spille semifinaler, siger Søren Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Se: BSV forlænger med Skube

BSV-truppen har været ramt af et par skader, og holdet har blandt andet måtte undvære norske Kristian Kjelling i store dele af sæsonen, og i normandens comeback i starten af april blev det kun til ti minutter på banen, inden en ny skade sendte ham ud på sidelinjen.

- Vi har fået nogle slag undervejs. Da vi mistede Kjelling i den første kamp i slutspillet, tænkte jeg, at vores chancer for at gå hele vejen smuldrede, men vi har rejst os og holdt sammen. Andre har trådt til, og da Anders Hallberg blev fiberskadet, var det en fornøjelse at se, at Rickard Lönnfor eksempel kom ind og tog over. Alle bidrager rigtig godt og hjælper hinanden, siger Søren Rasmussen.

Den første semifinalekamp spilles på søndag klokken 14 i Messecenter Herning, mens der er returkamp i Jysk Arena den 24. maj klokken 14, og det er det samlede resultat af de to kampe, som afgør, om det bliver BSV eller Skjern Håndbold, som spiller sig i finalen.