BSV snuppede vigtig udesejr i EHF Cup

Bjerringbro-Silkeborg topper nu gruppe C

Søndag eftermiddag var Bjerringbro-Silkeborg på en svær udebane-opgave, da holdet mødte schweiziske Pfadi Winterthur i EHF Cuppen.

I en tæt kamp formåede BSV dog at udnytte de sidste 10 minutter af kampen til at trække fra hjemmeholdet og hentede en vigtig udebanesejr.

Sejren betyder, at Bjerringbro-Silkeborg nu ligger i toppen af gruppe C.

- Det var en meget vigtig kamp og en meget vigtig sejr for os. Vi mangler både at spille med Minsk og Winterthur på hjemmebane, og hvis vi vinder de to kampe, har vi otte point, som burde være nok til at gå videre til kvartfinalen. Derfor er vi meget tilfredse med at få sejren, også med tanke på, at vi var uden et par af vores vigtige spillere, siger Sebastian Skube til klubbens hjemmeside.

BSV spiller allerede EHF Cup igen lørdag 27. februar., hvor holdet møder SKA Minsk i JYSK Arena.

Pfadi Winterthur-Bj.bro/Silk. 25-28 (13-14)

Pfadi Winterthur: Roman Sidorowiz 8, Filip Gavranovic 5, Kevin Jud 4, Stefan Freivogel 4, Filip Maros 1, Milan Corovic 1, C'drie Tynowski 1, Oliver Scheuner 1

Bj.bro/Silk.: Mads Christiansen 5, Johan Hansen 4, Sebastian Skube 4, Stefan Hundstrup 4, Kristian Ørsted 3, Allan Damgaard 3, Nikolaj Ø. Nielsen 2, Nikolaj Markussen 2, Klaus Thomsen 1

Udvisninger: Pfadi Winterthur 4, Bj.bro/Silk. 0

Tilskuere: 1.100