BSV siger farvel til den nye straffeskytte

Efter sæsonen stopper Kristian Klitgaard i BSV

Billedet er fra Kristian Klitgaards tid i Odder, hvor han også har spillet. Foto: Martin Ballund - Scanpix

Bjerringbro-Silkeborg hentede før sæsonen en håndboldtræt Kristian Klitgaard fra Team Sydhavsøerne efter en lidt turbulent tid.

Hos de danske mestre har han imidlertidig fundet spilleglæden igen. Her er det blevet til mere spilletid end ventet for venstrefløjen, og han er sågar blevet fast straffeskytte i BSV.

Men efter denne sæson har han fundet nye græsgange. 

Læs også Mikkel Hansen efter sejr: BSV gjorde det da fint

- Da jeg først kom i gang, og kroppen blev bedre, kunne jeg godt mærke, at det kunne blive rigtig godt i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg har fået mere spilletid, end jeg havde troet, og jeg synes, at jeg har grebet chancen de gange, jeg har fået tilliden. Jeg har fået glæden tilbage ved at spille håndbold, jeg glæder mig hver dag til at komme til træning, og jeg kan mærke på mit spil, at det bliver bedre og bedre. Fysisk og psykisk føler jeg mig stærkere end nogensinde, siger Kristian Klitgaard i en pressemeddelelse.

Det er ikke offentliggjort, hvor Kristian Klitgaard skal spille i næste sæson, men det bliver altså ikke i BSV. Men hovedpersonen selv siger, at han ikke er skiftet uden at tænke sig om. 

Læs også Bjerringbro-Silkeborg tabte point i topstriden

- Jeg kunne godt have set mig selv blive, men jeg har fået et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg vil gerne ud og spille en masse håndbold, og det kan jeg komme til. Jeg har ikke så mange år tilbage, så jeg vil gerne ud og vise det frem, som jeg har lært i Bjerringbro-Silkeborg, forklarer Kristian Klitgaard.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen fortæller i pressemeddelelsen, at det lå i kortene, at Kristian Klitgaard, der primært blev hentet ind som en skadesgardering for Stefan Hundstrup, skulle videre i teksten efter denne sæson.

- Vi er i en situation, hvor vi ikke har ressourcer til at have to etablerede ligaspillere på fløjene. Vi fik en kærkommen mulighed for at tilknytte Kristian, da han havde behov for at finde en klub, hvor han kunne genfinde sit høje niveau, og det er med et stort smil, at vi sender ham videre, siger Peter Bredsdorff-Larsen.