BSV-mur tvivler på EM-plads

39-årige Søren Rasmussen tvivler på, han kommer til EM. Tirsdag aften viste han landsholdsklasse i BSV-målet

Målmanden Søren Rasmussen stod en suveræn kamp i Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) 23-17-sejr tirsdag aften over Sønderjyske.

Præstationen kom blot fire dage efter, han blev udtaget til landstræner Gudmundur Gudmundssons bruttotrup til EM, men selv tvivler Søren Rasmussen på, at han kommer med til den kommende slutrunde i Polen.

- Jeg har slet ikke fokus på EM. Jeg er glad og stolt, og det er en ære at blive udtaget til bruttotruppen, men jeg tror ikke lige, at det er mig, som han (Gudmundur Gudmundsson, red.) har i kikkerten til at supplere Niklas Landin.

- I forhold til min alder er der ikke så meget fremtidsperspektiv i at tage mig med. Vi har andre store målmandstalenter, der måske er mere fremtid i, siger den 39-årige målmand.

Han kæmper med Magdeburgs Jannick Green og Flensburgs Kevin Møller om at være supplement til Niklas Landin, der synes stensikker på at blive udtaget.

BSV-profiler udtaget til landsholdet

Søren Rasmussen deler roser ud til det forsvar, der tirsdag aften gjorde opgaven lettere for ham at løfte.

- Vi leverer en fantastisk forsvarsindsats, og det giver mig nogle gode forhold i målet. Generelt så står vi bare godt til Sønderjyske, selv om jeg har en tand højere redningsprocent, end jeg plejer at have mod dem.

- Det er svært at sige, om det var min bedste kamp i sæsonen, men jeg er glad for, at vi som hold spiller en klog kamp og får to point, siger målmanden.

Bjerringbro-Silkeborg ligger på andenpladsen i Boxer Herreligaen. Holdet har lige som duksene fra Team Tvis Holstebro 22 point.

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: 666 er på hospitalet

politibil

Endnu en bøde venter ejeren: Wellnesscenter er fire gange taget i at holde åbent