BSV-keeper sikrer point i drama

Bjerringbro-Silkeborg spillede onsdag aften 25-25 mod KIF Kolding København

Onsdag aften tørnede to af Boxer Herreligaens tophold sammen til et rigtigt brag i Sydbank Arena i Kolding. Tilskuerne fik drama hele vejen i et opgør, der endte uden vinder.

Kampen fik en meget mærkværdig indledning, da et manglende net bag det ene mål udsatte startfløjtet i et kvarter. Det var ikke sikkert for publikum her at sætte opgøret i gang, før de var flyttet.

Manglende net udsatte BSV-kamp i Kolding

Det virkede til, at BSV-spillerne bedst tacklede afbrydelsen, for fra begyndelsen virkede især holdets forsvar og målmand Søren Rasmussen klar.

Sidstnævnte fik en vigtig rolle med flere flotte redninger og en helt afgørende en til allersidst.

Fulgtes ad gennem 2.halvleg

Grundet den gode defensiv kunne BSV gå til pause foran 8-10. Udover Søren Rasmussen var det højre backen Nikolaj Øris, der med stærke afslutninger sikrede føringen.

Han levede godt af, at den normale konkurrent på højre back-pladsen, Mads Christiansen, ikke var med i opgøret, og Nikolaj Øris kvitterede for chancen med 10 scoringer.

I 2.halvleg bølgede spillet frem og tilbage med først overtag til BSV, så Kolding, og i slutfasen fulgtes holdene ad. Derfor lignede det også en pointdeling indtil sidste angreb, hvor hjemmeholdet fik en gylden mulighed for at sikre sig sejren.

To udvisninger til udeholdet ved stillingen 25-25 åbnede op for to point til KIF Kolding København, men endnu engang stod Søren Rasmussen i vejen.

Rykker over Århus i tabellen

Med en fantastisk fodparade efter en stregafslutning fra Torsten Laen kunne han og holdkammerater glæde sig over trods alt et point.

- Med vores spil i dag synes jeg faktisk, at vi burde have vundet, lød det dog fra Nikolaj Øris til TV2 Sport efter kampen.

Resultatet betyder, at dagens modstandere begge rykker over Århus Håndbold i tabellen. BSV er nu på 2. pladsen og Kolding nummer 3 - begge med 18 point i den uhyre tætte herreliga.

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: 666 er på hospitalet

politibil

Endnu en bøde venter ejeren: Wellnesscenter er fire gange taget i at holde åbent