35-årig kvinde dræbt i togulykke

Politiet kender ikke årsagen til, at en bil blev påkørt af et tog tirsdag morgen ved Silkeborg.

En 35-årig kvinde fra Silkeborgområdet, der tirsdag morgen blev påkørt af et tog ved en jernbaneoverskæring sydvest for Silkeborg, er død af sine kvæstelser.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter. 

- En 35-årig kvinde omkom her til formiddag i en ulykke sydvest for Silkeborg, hvor kvindens bil blev påkørt af et tog ved en jernbaneoverskæring. Kvindens pårørende er underrettet, skriver de på Twitter.

Ulykken skete klokken 09.05 ved Funderholmevej i Lysbro nær Silkeborg. Her kunne politiet i første omgang oplyse, at det var føreren af bilen, der var kommet til skade.

- Der var umiddelbart ikke andre personer i bilen, siger vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Ingen personer er kommet til skade i toget.

Kender ikke årsag

Efter ulykken rykkede både redningskøretøjer og en lægehelikopter ud til ulykkesstedet.

Politiet ved ikke, hvordan ulykken er sket. Det bliver undersøgt, ligesom der skal kigges nærmere på bilen.

- Vi har vidner, der har set ulykken ske, og det er vigtigt, når vi skal klarlægge omstændighederne. Der er tale om en meget tragisk ulykke, som desværre rammer flere hårdt, blandt andet lokomotivføreren, siger Bent Riber Nielsen, politikommissær fra Silkeborgs lokalpoliti, til Midtjyllands Avis.

Overskæring uden bomme

Billeder viser, at jernbaneoverskæringen er uden bomme. Der er til gengæld blinklys, som skal indikere, når et tog er på vej til at krydse vejbanen.

Ulykken påvirker tirsdag middag togtrafikken flere steder. Blandt andet er der indsat togbusser mellem Engesvang Station og Silkeborg Station, skriver Arriva på sin hjemmeside ifølge lokalmediet.

Du kan følge ændringerne på Arrivas hjemmeside.