SIF-fans sender tudekiks og offside-regler til AGF-profil

En gruppe Silkeborg IF-fans har sendt en opmuntrende kasse til AGF-spilleren Martin Spelmann efter mandagens lokalbrag

AGF tabte i mandags 2-1 på udebane til Silkeborg i en medrivende kamp på det nye Jysk Park. Efter kampen var flere fra den aarhusianske lejr utilfredse med dommer Jørgen Burchardt. Især midtbaneprofilen Martin Spelmann var vred, men nu får han opmuntring fra uventet kant.

- Vi synes i SIFosis, at det er rigtig synd for Martin Spelmann, at han havde sådan en dårlig oplevelse på vores nye stadion. Så vi sender ham en pakke, så han kan blive glad igen, lyder det nemlig på SIFs officielle fangruppes Facebook-side.

I pakken er (tude)kiks, kleenex og offside-reglerne. Den sjove gimmick er blevet taget vel imod af brugere på det sociale medie. 

- Opslaget har fået rigtig stor opmærksom, og har lige nu 130.000 visninger på vores Facebook-side. Det er stukket helt af, lyder det fra fanklubben til TV2 ØSTJYLLAND.

Var faktisk offside

Martin Spelmann brokkede sig efter kampen over, at han blev vinket offside ved en scoring, og han synes, dommeren bortdømte AGF.

- Vi skal slås rigtig meget for vores mål, og når vi så endelig scorer og det så ikke tæller af mærkelige årsager, så er det selvfølgelig op ad bakke, sagde Martin Spelmann til TV2 ØSTJYLLAND efter kampen.

Se interviewet med Martin Spelmann her. 

TV-billeder viser dog, at der rent faktisk var offside på midtbanespilleren i den pågældende situation, men også kontroversielle hændelser med Silkeborg IFs Ibrahim Moro har været diskuteret af AGF-lejren.

Silkeborg IF vandt efter mål fra Gustav Nilsson og indskiftet Marc Rochester. AGFs mål blev – naturligvis fristet man til at sige – scoret af Morten "Duncan" Rasmussen.

20210415-173225-L-1920x1280we

Forsamlingsloft, stadiontilskuere og idræt: Aftale rykker genåbning frem

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

forår vinter blomster

Nu kommer forårsvarmen

Lige nu
øl alkohol bar værtshus fadøl

liveblog Ministerie bekræfter: Værtshuse og barer åbner også

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

Dagens mest læste