Flinta efter sidste test: Klar til det fine selskab

Silkeborg IF er klar til Superligastart efter sidste testkamp mod AaB

Foto: Ulla Myrhøj

Fredag spillede Silkeborg IF og AaB 2-2 i den sidste testkamp for Silkeborg IF, inden den står på Superliga igen fra på fredag, hvor OB er modstanderen.

Og de er klar til udfordringen i Silkeborg. 

- Jeg synes, vi har gang i noget godt. Det havde vi også til sidst i 1. division, hvor vi vandt 10 sejre i 11 kampe. Vi har de samme spillere, og vi er godt kørende, så vi skal bare fortsætte med det, vi gør, siger Dennis Flinta, der i øvrigt scorede i kampen mod AaB, til tv2oj.dk.

SE OGSÅ: Silkeborg IF tester målmand og midtbanespiller

Han lægger ikke skjul på, at det er godt at være tilbage i Superligaen efter en enkelt sæson i 1. division. Netop Dennis Flinta var også tæt på at forlade klubben efter nedrykningen, men nu er klubben rykket op igen, og Flinta er der endnu.

- Det er klart, det er ikke tosset at være tilbage i det gode selskab. Både for min egen, klubbens og byens skyld. Det er rart, siger Dennis Flinta. 

01:13

Se et indslag fra Silkeborg IF's forberedelser til Superligaen

Luk video

 

Silkeborg IF har flere spillere med Superliga-erfaring, og Dennis Flinta er ikke nervøs for, om holdet kan klare sig, men han har respekt for opgaven. 

SE OGSÅ: Silkeborg tog sejren i målrig testkamp 

- Vi bliver ikke så spildominerende, som vi har været, til vi har vænnet os til tempoet og at spille med de større drenge. Det tager tid, før vi rigtig kommer til at spille det fodbold, vi gerne vil, men vi har mange, der har spillet Superliga før, og med den erfaring bør der ikke gå frygtelig lang tid, siger Dennis Flinta.

Forsvarsspilleren fortæller også, at målet i første omgang blot er overlevelse.