Royalt besøg: Hårdt arbejde

Det hollandske regentpar samt Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary kigger forbi Energiakademiet på Samsø. Direktøren er skeptisk

Det hollandske kongepar er meget interesserede i Energiakademiet på Samsøs arbejde. Så interesserede, at de under et officielt statsbesøg senere på måneden vil forbi Samsø og lære mere om, hvordan arbejdet foregår.

Og hvad siger direktør hos Energiakademiet Søren Hermansen så til det?

- Markedsføringsværdien er begrænset for vores vedkommende, og der er utrolig meget forberedelsestid i sådan et besøg, siger Søren Hermansen til TV 2| ØSTJYLLAND.

Se: Hædret med Auken-prisen

Dog ser han frem til at få lov at diskutere dansk energipolitik med den række af embedsmænd, der også skal deltage i det officielle besøg, der varer tre timer.

- Men vi skal planlægge det måneder i forvejen. Den kyniske del af mig siger, at vi kun stiller op, fordi vi er det danske udstillingsvindue, siger Søren Hermansen om Energiakademiet, der for nylig var fokus i en lang artikel fra New York Times.

Den hollandske konge blev ifølge Søren Hermansen inspireret til at besøge Samsø, efter at han havde set dokumentarfilmen 'Power to the people', der dels handler om Samsø og dels om Holland.

96f50bfe-ee7a-4c4d-a549-2f3b20c5c7f8

Danmark har laveste antal indlagte siden 11. november

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias

Vaccine dosis.

Bopæl har betydning for vaccinetid: Region vil nu genoverveje kriterier

Jakob Ellemann-Jensen

Ellemann vil åbne til maj efter vaccination af alle over 50 år

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere