Narkoaktion på Samsø

Syv personer sigtet efter indsats på øen

Foto: Google Maps

Østjyllands Politi har de seneste dage haft særligt fokus på narkohandlen på Samsø, og det har resulteret i, at syv personer sigtes, og at en mængde narko er blevet beslaglagt.

- Vi får løbende oplysninger om forskellige personer, som vi så skal validere og sammenholde. Når vi så har nok, forsøger vi at få kendelser til ransagninger, siger politikommissær Kristian Harlev Sørensen fra Østjyllands Politi.

Han fortsætter:

- Vi kom med to tilladelser til ransagninger, men igen i år fik aktionen hurtigt vokseværk, så vi endte med at ransage 8 forskellige adresser i løbet af 2 dage.

De mange ransagninger har ført til, at syv personer i alderen 25 til 62 år sigtes for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

- Vi har beslaglagt både 64 gram hash, 7 kg skunk, 291 gram hamp, 1,1 gram amfetamin, 0,15 gram kokain og 5 enheder doping, siger Kristian Harlev Sørensen.

Derudover sigter Østjyllands Politi to personer for overtrædelse af våbenloven, da de var i besiddelse af henholdsvis en ulovlig kniv og et knojern.

Den beslaglagte narko vil nu blive destrueret.